Skip to main content

Patró Embarcacions d’Esbarjo

El Patró d’Embarcacions d’Esbarjo o també conegut com el Patró d’Esbarjo o PER, és la tercera titulació nàutica.

Aquesta titulació nàutica és la màxima que cal obtenir si volem entrar de zero. Per davant del PNB i per darrere del Patró de Iot, amb ella es permet el govern d’embarcacions d’esbarjo d’eslora continguda als 15 o 24 metres si ampliem.

Atribucions PER

Si vols obtenir el carnet del PER, podràs:

 • Portar vaixells de fins a 15 metres d’eslora
 • Ampliar a vela
 • Allunyar-te fins a 12 milles de la costa
 • Ampliar a 24 metres i Balears
 • Navegar de dia i de nit
 • Navegacions nacionals i internacionals

Però exactament, ¿què és el PER Carnet i com aconseguir-ho?

Tant si tenim un carnet nàutic com si no, el PER és una opció que cal considerar, és una titulació que és accessible per a tothom.

El Carnet PER ens capacita per al govern d’embarcacions d’esbarjo tant de motor com de vela, ens dona l’opció d’ampliar i el vostre examen, si es va preparat, és superable.

La nostra escola nàutica recomana anar ben preparat per a la prova teòrica, per això és indispensable realitzar multitud de tests per agafar destresa. Pensa que la prova dura 90 minuts i has de fer 45 de les quals, 4 són de resolució de problemes de navegació, si es triga a fer-los, falta temps.

Ampliació PER

Les atribucions bàsiques del Carnet PER són 12 metres d’eslora i de navegació a 12 milles de la costa. Si ampliem es poden portar vaixells de fins a 24 metres i navegar fins a les Illes Balears.

Per poder fer l’ampliació PER, cal fer una pràctica de 24 hores en una embarcació homologada, per això, la nostra escola us pot oferir sortides per ampliar el PER a Balears.

Convocatòries PER

L’única prova examinable per l’administració és la teòrica, on t’has de preparar amb antelació per superar-la. De convocatòries del PER, a Catalunya n’hi ha cada mes i has de fer la matrícula uns dies abans, ja que hi ha plaça de tancament.

Si vols que et gestionem la matrícula per a la convocatòria del PER, comenta’ns-ho!


Matrícula Patrón Embarcaciones Recreo

Loading...

Nostra Filosofia

Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

Segueix-nos!

Contacta'ns  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si es necessari  T'ajudarem tot el que puguem!

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
  Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!