Skip to main content

Curs Llicència de Navegació

Realitzar un Curs per obtenir la Llicència de Navegació és fàcil i t’ocuparà poc temps, en un matí el pots obtenir i, un cop tramitat, podràs sortir a navegar com a patró/ona del teu propi vaixell.

Aquesta titulació nàutica permet portar vaixells de motor de fins a 6 metres, potència adequada, navegacions diürnes i a 2 milles dun port o abric i governar motos d’aigua sense límit de potència.

Llicència de Navegació Bàsica

Una de les preguntes més típiques que ens fan a la nostra escola nàutica és si la Llicència de Navegació és el mateix que el Patró de Navegació Bàsica, fins i tot hi ha despistats que parlen de la Llicència de Navegació Bàsica.

La resposta és NO, una cosa és el primer que es tracta d’un permís per navegar amb limitacions (Navegacions diürnes, a prop de la costa, aigües no internacionals), però contra el segon cal dedicar més temps, es té un examen final , però les limitacions anteriors no hi són.

Amb la Llicència de Navegació podem portar Motos de Agua?

Així és, amb aquest permís nàutic podeu portar motos d’aigua, i a més, sense el límit de potència que es tenia abans.

Igualment, pots navegar fora de circuits sense problemes, també pots optar per treure’t el PNB si vols tenir una mica més de metres amb vaixells.

Per treure el títol de llicència de navegació hauràs de fer:

 • 4 hores de pràctiques en una acadèmia homologada
 • 2 hores de teoria a l’aula

La Llicència de Navegació, quin preu té?

La política de preu de la nostra escola nàutica es basa a diversificar els grups, el preu depèn de quan es realitza, per exemple els cursos amb menys demanda són entre setmana, per això és de cost inferior:

 • Cursos cap de setmana: 225€
 • Cursos entre setmana: 195€ (A l’hivern)
 • Cursos per a grups: 180€ (A partir de 5)
 • Canje del TITULIN: 180€

Aquests cursos es fan a aula i vaixell, en grups reduïts de màxim 7 alumnes. Tots els cursos es fan a Palamós, encara que ens podem desplaçar a altres ports.

Dins del preu del curs s’inclou la tramitació, no s’hi inclou la revisió mèdica que cal aportar el dia de la pràctica, necessària per poder tramitar el títol.

Pots reservar la teva plaça a través del següent formulari!


  Matrícula Curso de Licencia de Navegación

  Loading...

  Nostra Filosofia

  Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

  Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

  Segueix-nos!

  Contacta'ns   Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!   Només et trucarem si es necessari   T'ajudarem tot el que puguem!

   Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
   Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!