Skip to main content

Cursos de TITULIN

Els Cursos de Titulin (o millor dit, la Llicència de Navegació) és un curs teòric-pràctic en el qual es poden aprendre les diferents parts del vaixell i com conduir-lo en qualsevol situació.


El temps total és de 6 hores, incloses 2 hores de teoria i 4 hores de pràctica.

Temari del TITULIN

Com hem assenyalat, el nou TITULIN és un curs fonamentalment pràctic la importància del qual rau en l’aprenentatge dels estudiants.


Aquest curs tractarà els següents temes:

 1. Es donarà coneixement de les restriccions de navegació en platges no senyalitzades, platges senyalitzades i els seus accessos. Normativa de Trànsit Marítim Portuari i Navegació Interior. Balises a la zona A. Com governar una embarcació per evitar bolcar i la importància de no creuar el mar. Articles 4 a 8, 11 a 19 i 37 del Reglament internacional per a la prevenció de col·lisions (inclòs l’annex IV).
 2. A més, s’ensenyaran els fonaments de l’ús de ràdios portàtils VHF, coneixements limitats del canal 16, el seu ús en emergències i comunicacions bàsiques diàries i com contactar amb salvament marí (canal 16). i telèfons 112 i 900 202 202).

Aquesta formació teòrica es pot dur a terme en una aula o en un vaixell de pràctiques.

Puc obtenir el TITULIN Online?


Aquesta és una qüestió que ens pregunten molts interessats, i la resposta és NO.


A diferència d’altres cursos de nàutica, com que no hi ha exàmens oficials per al curs Titulin, i l’escola nàutica s’encarrega de la mateixa formació teòrica, per això els cursos, fins i tot els teòrics, s’han de fer presencialment.

Preu del TITULIN

Com a curs bàsic d’iniciació al món de la nàutica, el seu preu és assequible per a la majoria de la gent, i la nostra escola l’ofereix de la següent manera:

 • Cursos de cap de setmana: 225 EUR
 • Cursos entre setmana: 195 EUR
 • Classes grupals: 180 EUR (a partir de 5 persones)
 • Canvi de títol: 180 euros

Aquests cursos es realitzen en aules (teoria) i embarcacions (pràctiques) i en grups reduïts de fins a 7 alumnes. La nostra escola és a Palamós.

El preu del titulin inclou tota l’administració del curs. L’examen físic no està inclòs. Es reserva plaça amb 100 euros i el dia del curs s’entrega la revisió mèdica i es liquida la resta.

Pots reservar la teva plaça a través del següent formulari!


Matrícula Canje del TITULIN

Loading...

Nostra Filosofia

Creiem que podem fer més per tu, creiem que la nostra activitat et pot influir i et pot ajudar a ser més, creiem que la nostra experiència et pot enriquir i creiem en tu. No només som una escola tot i que molta gent, ens pren com un pas "intermig" entre ells i la seva titulació, nosaltres sabem podem ser una eina útil per a guiar-te i fer-te camí en aquest mon tant dispers com es la nàutica per aquest motiu ens considerem "més que una escola".

Et recomanem que si ens vols conèixer més, visitis la nostra plana de "Valors".

Segueix-nos!

Contacta'ns  Tranqui, odiem l'Spam tant com tu!  Només et trucarem si es necessari  T'ajudarem tot el que puguem!

  Accepto les condicions d'ús i política de privacitat
  Escola Nàutica Baix Empordà, tots els drets reservats 2009 - 2024. Web Creada amb amor i... molta cafeïna!